ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Μια συνεργασία δύο σημαντικών και διαφορετικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών έχει πάντα το δικό της ενδιαφέρον. Η συνεργασία της blue services με την OK – Οργανώσεις Κοινοχρήστων αποτελεί ένα ενδιαφέρον επιχειρηματικό γεγονός, που δείχνει πόσο μπορούν να επιτευχθούν σημαντικές συνέργειες ανάμεσα σε μια μεγάλη μικτή εταιρεία, με διαφοροποιημένο δίκτυο υπηρεσιών, και σε μια απολύτως εξειδικευμένη εταιρεία. Ο στόχος που δημιούργησαν αυτήν τη συνεργασία είναι ώστε να  επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Στόχος και επιδίωξή μας είναι η διατήρηση και προώθηση των ήδη υφιστάμενων υπηρεσιών, αλλά κυρίως η από κοινού ανάπτυξη νέων, καινοτόμων προγραμμάτων, ανταποκρινόμενων πλήρως στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο και μέλημα. Εξάλλου, σημείο αναφοράς της φιλοσοφίας μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παροχή σε αυτούς υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Η blue services / OK – Οργανώσεις Καθαριότητας ξεκίνησε αρχικά σαν τοπική επιχείρηση με σκοπό την δημιουργία ενός συνεργείου καθαρισμού με πόλη δράσης τη Θεσσαλονίκη και σήμερα έχει επεκτείνει την εμβέλεια των δραστηριοτήτων της και σε άλλες πόλεις της Β. Ελλάδας.

 

Συνεργείο Καθαρισμού

Το πελατολόγιο της blue services / OK – Οργανώσεις Καθαριότητας περιλαμβάνει δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Από το 2004, με σταθερά βήματα και με στόχο την άμεση ικανοποίηση του πελάτη που επιζητά την καλύτερη ποιότητα εργασιών, δημιουργήθηκε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη και δυναμική εταιρία στο χώρο παροχής υπηρεσιών επαγγελματικού καθαρισμού.

Η εταιρεία καθαρισμού blue services / OK – Οργανώσεις Καθαριότητας  έχει στο δυναμικό της μεγάλο αριθμό άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού – τεχνικούς συμβούλους – επόπτες εργασίας – επιστημονικούς συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και μηχανολογικό – τεχνολογικό εξοπλισμό υποστήριξης συνεχώς ανανεώσιμο και είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Οι καθαρισμοί πολυκατοικιών, κτιρίων και κοινοχρήστων χώρων των κοινοχρήστων χώρων απαιτούν συνέπεια, οργάνωση και τεχνογνωσία.

Το Τμήμα καθαρισμού πολυκατοικιών της εταιρείας μας παρέχει υπηρεσίες καθαριότητας για πολυκατοικίες και κτίρια κάθε μεγέθους.

Με προγράμματα καθαριότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε πολυκατοικίας και με τα έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτει εξυπηρετεί, οικονομικά και με ασφάλεια.

Για τον καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο τμήμα, με πλήρως οργανωμένα συνεργεία καθαρισμού πολυκατοικιών, ώστε να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα υγιεινή και καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Τα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας μας ξεχωρίζουν για τη φιλική τους συμπεριφορά και ευγένεια, για την εμπειρία και την επαγγελματική τους εξυπηρέτηση ενώ με την ευελιξία και την οργάνωση που διαθέτουν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας σχετικά με τον καθαρισμό της πολυκατοικίας σας όποτε και όπως  εσείς το επιθυμείτε.

Θέτουμε στην υπηρεσία σας κινητά συνεργεία καθαρισμού πολυκατοικιών, αποτελούμενα από ελεγμένο, ευγενικό, μόνιμο και έμπιστο προσωπικό καθαριότητας, πλήρως εφοδιασμένα και εξοπλισμένα με επώνυμα απορρυπαντικά, καθαριστικά και συντηρητικά μέσα.

Τα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας μας επισκέπτονται την πολυκατοικία σας στην προσυμφωνημένη συχνότητα και επιδεικνύουν πάντα ενδιαφέρον και προσοχή στις ανάγκες καθαρισμού και στην φροντίδα της πολυκατοικίας σας.

Δίνοντας έμφαση στην τήρηση των συμφωνιών με τον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών μας και στον έλεγχο του προσωπικού μας, επιτυγχάνουμε τον άριστο καθαρισμό και  συντήρηση των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και τη μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους.

Υπηρεσίες Καθαρισμού Επιχειρήσεων

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ένα καθαρό, άνετο και υγιεινό περιβάλλον εργασίας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης αλλά και για την γενικότερη αποδοτικότητα των υπαλλήλων αυτής.

Το συνεργείο καθαρισμού Θεσσαλονίκης blue services / OK – Οργανώσεις Καθαριότητας, φροντίζει να δημιουργεί νέα επίπεδα ποιότητας στο θέμα του επαγγελματικού καθαρισμού, προσφέροντας αποτελεσματικές και ευέλικτες υπηρεσίες καθαρισμού.

Η διαρκής αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών της, η ανάπτυξη νέων μεθόδων καθαρισμού, η χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας – φιλικών προς το περιβάλλον αλλά και η χρήση μηχανικού εξοπλισμού νέας τεχνολογίας, την έχουν κατατάξει στην κυρίαρχη θέση της ελληνικής αγοράς.

Η blue services / OK – Οργανώσεις Καθαριότητας φροντίζει για:

Z

Αρχικό καθαρισμό

Z

Καθαρισμό εσωτερικών χώρων

Z

Καθαρισμό υαλοπινάκων

Z

Καθαρισμό εξωτερικών χώρων

Z

Καθαρισμό μοκετών

Z

Καθημερινό καθαρισμό

Z

Καθαρισμό υαλοπινάκων

Z

Καθαρισμό επίπλων

Και αυτές είναι μόνο κάποιες από τις υπηρεσίες που μπορούν να συνθέσουν το δικό σας πρόγραμμα!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Η καθαριότητα δεν θα μπορούσε να λείπει από μία ολοκληρωμένη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, για αυτό η blue services / OK – Οργανώσεις Καθαριότητας φροντίζει και διαθέτει στους πελάτες της τα καλύτερα συνεργεία της αγοράς.

Είτε επιθυμείτε το γενικό καθαρισμό του νεόκτιστου ή ανακαινισμένου χώρου σας από ένα πολυμελές και άρτια εξοπλισμένο συνεργείο είτε αναζητάτε τον τακτικό καθαρισμό των χώρων σας η blue services / OK – Οργανώσεις Καθαριότητας έχει τις λύσεις.

Αναλαμβάνουμε:

Z

αρχικούς καθαρισμούς (μετά από κατασκευή ή ανακαίνιση)

Z

συντήρηση καθαρισμού επαγγελματικών χώρων 

Z

καθαρισμοί σχολείων & φροντιστηρίων

Z

καθαρισμοί τραπεζών & κρατικών κτιρίων

Z

καθαρισμοί καταστημάτων 

Z

καθαρισμοί γραφείων – διαμερισμάτων & πολυκατοικιών 

Z

καθαρισμοί μοκετών

Z

καθαρισμοί graffiti

Καθιαρισμοί Κτιριακών Εγκαταστάσεων

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Τα συνεργεία μας είναι έμπιστα και ακριβή στα ραντεβού τους.
Έχουμε τη δυνατότητα εναλλαγής των καθαριστών μας, μέχρι να βρείτε το άτομο που πραγματικά σας καλύπτει.

Αναλαμβάνουμε πλήρως τις αμοιβές, τις εισφορές, ακόμη και τις αποζημιώσεις των καθαριστών.
Καλύπτουμε τις ανάγκες σας για υλικά και μηχανήματα καθαρισμού.
Ερχόμαστε στους χώρους σας όλες τις ώρες και ημέρες τις εβδομάδας, σε ώρες εργασίας και μη, με βάση το πρόγραμμα που θα έχουμε δημιουργήσει μαζί.

Ακόμη για την διατήρηση των χώρων σας σε άριστη κατάσταση, παρέχουμε:

Z

Γενικούς καθαρισμούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μετά από συνεννόηση.

Z

Τακτικούς ελέγχους των συνεργείων μας από επόπτες.

Z

Άμεση και συνεχή επαφή με τους αντίστοιχους υπευθύνους για την πρόληψη και λύση των οποιωνδήποτε προβλημάτων.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ